Framtidssatsning i Sundsvall
Publicerat: 17 aug, 2020

Lystra, som är den del i koncernen Curira Group, gör en framtidssatsning i Sundsvallsområdet för att ytterligare utveckla assistansverksamheten.
I samband med detta har Lystra förstärkt i Sundsvall med Amanda Näs, uppdragschef, till höger på bilden och Therese Westman, administratör, till vänster på bilden, samt en aktivitetsansvarig.

Framtidsarbetet i Sundsvall med omnejd  sker enligt Lystras viktiga devis: ”Alla ska ha rätt att leva och inte bara överleva.”
Kunderna ska, tillsammans med era assistenter, känna sig trygga med att ha en fortsatt bra vardag. Här är fakta om nyckelpersonerna
Amanda Näs, ny uppdragschef i Sundsvall.
Hon har tidigare, bland annat, arbetat som personlig assistent och kommer närmast från Sundsvalls kommun där hon arbetat med HR-frågor. Amanda Näs säger:
”Jag gillar verkligen att jobba med människor och mjuka värden. Detta är inspirerande och jag ser verkligen fram emot att få träffa våra kunder och assistenter!”
Therese Westman, ny administratör i Sundsvall.
Hon har tidigare arbetat som resursplanerade i Sundsvalls kommun. Nu kommer Therese Westman att fungera som ett administrativt stöd år uppdragschefen samt kunder och assistenter. Bland arbetsuppgifterna finns schemaläggning och bemanning. Therese Westman säger:
”Detta är ett viktigt arbete att få bidra till att hjälpa andra människor i samhället. Därför känns det extra bra att få börja här.
Michael Sahlén, ny aktivitetsansvarig i Sundsvall.
Han har tidigare haft den rollen på Lystras kontor i Örnsköldsvik, men arbetar nu i Sundsvall. Detta är också ett besked från Lystra att det planeras för flera framtida trivselaktiviteter i Sundsvall med omnejd. Mer information kommer inom kort.
Daniel Jönsson, affärsutvecklingschef inom Lystra, finns sedan tidigare på Lystras kontor i Sundsvall.

Publicerat: 08.17.2020

Anders Hansson

Kommunikationsansvarig på Curira